Linkedin Twitter Instagram Facebook YOUTUBE

Opšta bolnica „Dr Laza K. Lazarević“ Šabac
Popa Karana 4
15000 Šabac

Tel: 015/ 363 300, 015/363 379
Fax: 015/ 343 622
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Opšta bolnica „Dr Laza K. Lazarević“ Šabac je moderna zdravstvena ustanova sekundarnog nivoa koja pruža usluge iz svih oblasti zdravstvene delatnosti osiguranicima iz Mačvanskog okruga. U našoj bolnici je 1109 zaposlenih u stalnom radnom odnosu, 30 je angažovano na određeno vreme. Od toga je 188 lekara, 618 sestara, 297 nemedicinskih radnika. Ove brojke, ali i činjenica da ka našoj ustanovi gravitira više od 250.000 pacijenata. dovoljno govore o složenosti njenog funkcionisanja, jer je u isto vreme neophodno obezbediti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, ali i dobre uslove za rad zaposlenih, što znači savremenu i pouzdanu opremu i edukaciju zaposlenih.

Organizacione celine u Opštoj bolnici „Dr Laza K. Lazarević“ Šabac su: Sektor za internističke grane medicine, Sektor za hirurške grane medicine, Sektor polikliničkih službi za obavljanje zajedničkih medicinskih poslova i vansektorske službe.

Osnovni cilj i najvažniji zadatak naše ustanove je pružanje što kvalitetnije zdravstvene zaštite, stvaranje dobrih uslova za rad zaposlenih i njihova edukacija, kako bismo, kao lider u ovoj oblasti, spremno odgovorili na sve izazove važnog posla koji nam je poveren.